var data, p;
var agt=navigator.userAgent.toLowerCase();
p='http';
if((location.href.substr(0,6)=='https:')||(location.href.substr(0,6)=='HTTPS:')) {p='https';} data = '&r=' + escape(document.referrer) + '&n=' + escape(navigator.userAgent) + '&p=' + escape(navigator.userAgent)
if(navigator.userAgent.substring(0,1)>'3') {data = data + '&sd=' + screen.colorDepth + '&sw=' + escape(screen.width+ 'x'+screen.height)};
document.write('');
document.write(' ');
دانلود کده الویردانلود رایگان، نرم افزار ، بازی ، کتاب ، موزیک ، چت روم اختصاصی، چت روم عمومی، نرم افزار موبایل، بازی موبایل، جدیدترین نرم افزارها، نرم افزار و بازیهای سیستم عامل مکینتاش، مک، free download, software, game, book, music, macintosh, windows, mac, apple, macbook, free, sms, |
نام شما : |
ایمیل شما : |
نام دوست شما: |
ایمیل دوست شما: |
نام کتاب : زنی که مردش را گم کرد
نویسنده : صادق هدایت
زبان کتاب : فارسی
تعداد صفحه : ۲۵
قالب کتاب : PDF
حجم فایل : ۲۲۳ Kb
توضیحات : داستان کوتاه زنی که مردش را گم کرد،نوشته صادق هدایت است. ظاهرا نویسنده سعی داشته با نوشتن این داستان کوتاه، خصوصیات بیشتر زن های ایرانی را بنویسد. فرهنگ های غلط مردسالارانه که برای زنان جامعه ما نه تنها آزار دهنده نیست، بلکه به نوعی عادت خوب تبدیل شده است…! داستان کمی قدیمی است، اما هنوز نیز می توان این نوع فرهنگ را در بسیاری از زنان ایران یافت.
دانلود در ادامه مطلب
{block:Permalink} blog comments powered by Disqus {/block:Permalink}
نام کتاب : قوانین حقوقی ازدواج
نویسنده : نامشخص
تعداد صفحه : 12
قالب کتاب : PDF
حجم فایل : 273 Kb
توضیحات : ازدواج امری مقدس در شرع اسلامی است در روایات این سنت پیامبر اعظم(ص) به عنوان معیاری که پیروان ایشان را از غیر تمییز می دهد، شناخته شده است. حقوق ایران برگرفته از فقه امامیه و به تأثیر از آن اهتمامی جدی در این امر داشته و قواعد فراوان دقیقی را وضع کرده است. از خواستگاری، نامزدی، شرایط و موانع ازدواج گرفته تا آثار این امر مقدس و موارد مختلف انحلال این عقد به تفکیک و تفسیر در حقوق ایران بررسی شده است.
دانلود در ادامه مطلب
{block:Permalink} blog comments powered by Disqus {/block:Permalink}
نام کتاب : سلطه سالاری مردان یا زنان
نویسنده : آیت الله محمد رضا نکونام
تعداد صفحه : ۴۸
قالب کتاب : PDF
حجم فایل : ۳۵۹ کیلوبایت
نظریه پردازى در مورد مسایل فردى، خانوادگى و اجتماعى زنان یکى از مشکلات جامعه ى امروز کشور ما و جهان است و متأسفانه، بیشتر نظریه پردازان بدون شناخت صحیح از شخصیت زن به ارایه ى تئوریهاى فلسفى، اجتماعى و سیاسى مىپردازند. این امر به عنوان مسألهاى فلسفى همواره مورد نظر نگارنده بوده و سالیان درازى است که نویسنده به تأمّل عقلى و تجربى بر شناخت ویژگى هاى روانى و نفسانى زنان پرداخته و در این مدت، گاه در مشاوره هایى که برخى داشتهاند مشکلاتى مطرح شده است که این کتاب موارد اندکى از آن را بازگو مىکند، و همهى این موارد بر این نکته اصرار دارد که در مسایل مربوط به زن از دیدگاه شریعت به بررسىهاى گستردهاى نیاز است که جاى خالى آن در جامعه ى ما بسیار ملموس است. براى نمونه، آیا زن باید به صورت مطلق از شوهر خود اطاعت پذیرى داشته باشد؟ مرزهاى اطاعت از شوهر تا کجاست؟ این پرسشها و صدها پرسش مشابه که تنها برخى از آن به اشاره بیان شده، گزارشى اندک از پژوهش گستردهاى است درباره ى مسایل زنان که ممکن است ارایه ى همه ى آن به بیش از ده جلد کتاب برسد. مجموعه اى که تلاش دارد شخصیت واقعى زن را به گونه اى روشمند و علمى به جامعه ى دانشى امروز بشناساند.
دانلود در ادامه مطلب
{block:Permalink} blog comments powered by Disqus {/block:Permalink}
آیا می دانید ویبره موبایل چگونه کار می کند؟
شما حتما گوشی تلفن همراه دارید و گوشی شما هم حتما یک موتور ویبره دارد که شما را هنگام زنگ زدن در محیط های شلوغ مطلع می کند. موتور ویبره یکی از قطعاتی است که فناوری ساختش از چندین دهه قبل تغییر نکرده است و جزو ساده ترین قطعات تلفن های همراه کنونی محسوب می شود.
موتور ویبره از یک موتور چرخشی الکتریکی ساده تشکیل شده است که به محور آن یک وزنه با نسبت چگالی بالا نصب شده است. این وزنه به طور معمول بین ۲۵٪ تا ۵۰٪ محور ۳۶۰ درجه موتور را پر می کند.
زمانی که موتور ویبره شروع به چرخش می کند، به سبب جابجایی نقطه ثقل ویبراتور با سرعت زیاد، حرکت لرزشی در کل دستگاه ایجاد می شود.
موتور های ویبره ای که در اسباب بازی های کودکان، پیجر ها، گوشی های تلفن همراه، کمربندهای لاغری و غیره یافت می شوند به طور معمول به همین شکل طراحی و ساخته شده اند و تنها از لحاظ اندازه با یک دیگر متفاوتند. موتور ویبره ای که در عکس مشاهده می کنید مربوط به آیفون ۴ می باشد.
{block:Permalink} blog comments powered by Disqus {/block:Permalink}